Vip Aqua Parku ”Boris Trajkovski” të shtunën fillon sezonin e gjashtë veror për vitin 2018.

Siç informojnë nga Qendra Sportive “Boris Trajkovski” sivjet avantura vazhdon me enterier të ri, pajisje të reja veranda si dhe për argëtimin e vizitorëve do të përkujdesen DJ nga Siti Radio./Medial.mk/

Loading...