Kompania, e famshme tashmë për asetet e çmuara të iPhone, Apple Watch dhe fotokamerat Nikon, ka realizuar një telekomandë për playstastion 4 vërtet të veçantë.

Krijuar e gjitha në mënyrë artizanale, ‘Lux Dual Shock 4’ do jetë i disponueshëm në dy versione: Classin dhe Deluxe, me çmimin fillestar prej 7 mijë e 377 euro dhe 12mijë e 155 euro respektivisht.

Për lojtarë që karakterizohen nga ‘gusto të veçanta’, thekson prodhuesi.

Telekomanda Deluxe është e gjitha e realizuar në ari 24k dhe e mbështjellë me një shtresë mbrojtëse.

Versioni Classic ka butonin PlayStation tërësisht të realizuar në flori 18k dhe i kompletuar nga 7 diamantë perfektë, për një total prej 0.25 karatësh.

Loading...