Nazif Zejnullahu

“Ra” Halepi, u nxeh salepi (në Shkup!)?!

Ose: Përse shkoi “kryeministri” shqiptar i Reçicës së Vogël në Tiranë dhe çka i tha (frikësuese!) kreut shtetëror të Shqipërisë?!

Përçija, përqija…

Nacional-shovinistët maqedonas kanë thënë: “në 11 dhjetor janë shënuar dy arritje-fitorja ruse në Halep (Siri) dhe ajo e VMRO-së në Shkup”.

“Ra Çadra”, kanë thënë ata dhe kanë dhënë “berihanë”: Ali Ahmeti të shkojë në Tiranë dhe atje në mënyrë diplomatike të njoftojë Edi Ramën se „Македонија не е нивна прчија“ (нивна=учки)…

Прчија – domethënë, vendi i atyre që kapardisen, që ngrefosen…

Sa ia bëri bau! me “UÇK” Artan Grubi!… Sa ia bëri çau! për në Tiranë integristi nr. 1 (ka që thonë edhe: për t’i bërë ‘refresh’ qeverisë, mbase dhe me PDSH-në)…

Loading...