Në Kinë, djemtë i nënshtrohen terapisë elektrike për të “kuruar” homoseksualizmin. Ata duhet të përballojnë elektroda të vendosura në organet gjenitale dhe në kokë dhe presion e madh të tensionit elektrik, transmeton Shekulli raportimet e medieve kineze.
Kjo metodë është përdorur që 15 vjet më parë, në mënyrë që djemtë të mos jenë homoseksualë.

Spitalet në të gjithë vendin vazhdojë të ofrojë trajtimin brutal, duke thënë se ata mund të “kurojnë” homoseksualitetin. Metodat e tyre barbare janë të ekspozuara nga programi “Dateline”.

 

Loading...