Në Shkup, Manastir, Kërçovë dhe Tetovë grimcat PM edhe në këtë mëngjes janë mbi të lejuarën.
Qendrat matëse të ministrisë së ambientit jetësor dhe planifikimit kanë regjistruar 196 mikrogram në një metër kub PM grimca tek rektorati në Shkup, 110 në Tetovë, 96 në Lisice, 84 në Manastir, 78 në Qendër, 59 në Gazi Babë, 53 në Karposh dhe 46 në Kërçovë.
Grimca PM më të larta janë regjistruar në këto vende gjatë natës së kaluar.

Loading...