Tetovari niset të shkoje te daja, nga tymi përfundon te halla

Një tetovar është nisur të shkoj te daja dhe ka përfunduar te halla për shkak të tymit të madh nga djegja e deponisë së Tetovës.
“U nisa në mëngjes për te daja, nëpër tym nuk pash asgjë, hope hapa derën, kur dëgjove, hajde loçke hallës merserdhe, u habita, kisha përfunduar te halla”- shprehet qytetari me mërzi të madhe për atë që i kishte ndodhur në mëngjesin e ditës së sotshme, shkruan portali boomerang.mk

Loading...