Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi bashkë me Ambasadorin e Shtetit Francez Kristian Timonier kanë vizituar shkollën e mesme të Gjimnazit të Tetovës.

Në një postin në rrjetin social fejsbuk e para e Tetovës Teuta Arifi shkruan:

Bashkë me Ambasadorin e Republikës Franceze Kristian Timonier vizituam Gjimnazin e qytetit tonë

Ambasadori Kristian Timonier zhvilloi një orë mësimore para nxënësve të drejtimit bilingual me temë: “Zbarkimi i forcave aleate dhe lufta e Normandisë”

Kemi ndërtuar jashtëzakonisht shumë bashkëpunim bashkë me stafin arsimorë të Gjimnazit me shkollat e Republikës Franceze.

Shqyrtojmë mundësinë që bashkë me Ambasdorin Timonier, që nxënësit e Gjimnazit të Tetovës në drejtimin bilingual të marin pjesë sërisht me vizitat e tyre në Shkollat e Republikës Franceze dhe të shkëmbejnë eksperiencat e tyre.

#ArsimiVlerëThemelore

Ndryshe Komuna e Tetovës shquhet në bashkëpunimin e sajë me Ambasadat e huaja në vend.

Loading...