Sot, kryetarja e komunës së Tetovës, znj. Teuta Arifi me bashkëpunëtorët e saj ka vizituar Myftininë e Tetovës për t’iu uruar kështu festën e Kurban Bajramit.

“Më datë 22.08.2018 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës me rastin e festës së Kurban Bajramit priti Kryetaren e Komunës së Tetovës znj. Teuta Arifi bashkë me stafin dhe bashkëpuntorët e saj”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Myftinia e Tetovës.

Loading...