Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi sot i ka ndarë Medaljen Presidenciale të Meritave këngëtares Shyrete Behluli, Thaçi shkruan:
Këngëtares së njohur, Shyhrete Behluli, sot i ndava Medaljen Presidenciale të Meritave. Janë bërë më shumë se katër dekada që pareshtur, me tërë forcat e saj, ajo iu përkushtua zhvillimit dhe promovimit të këngës popullore shqipe. Me këngët e saj për atdheun, flamurin, heroizmin, Kosovën dhe Shqipërinë, janë rritur dhe frymëzuar gjenerata të tëra.
Ky bedim po komentohet nëpër rrjetet sociale, ku shpeshherë parashtrohet pyetja se a u diskriminuar në këtë mënyrë Mahmut Ferati?

Loading...