Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka paralajmëruar lëshimin e segmentit të parë të autostradës që lidh Prishtinën me Shkupin.

“Nesër do ta lansojmë segmentin e parë të autostradës “Arbën Xhaferi” që lidh Prishtinën dhe Shkupin. Së bashku me Rrugën e Kombit drejt Tiranës, Kosovën po e transformojmë në nyjen infrastrukturore më moderne rajonale dhe evropiane”, ka shkruar Thaçi në Facebook.