Tomisllavi nga Subotica, serbi që e mban shqiponjën kuq e zi në zemër (Video)

Tomisllav Perushiq nga Subotica është serbi që me mburrje e mban shqiponjën kuq e zi në zemër. Ai është i pasionuar pas simboleve shqiptare, por edhe atyre të Kosovës. Ky student i gjuhës dhe letërisë shqiptare në Beograd ka qëndruar në Prishtinë, ku ka folur për tv Klan Kosova.

Loading...