Një tragjedi e tmerrshme ka ndodhur sot pasdite në Maqedoni, raporton Tv24. Sipas informacioneve të këtij televizioni janë djegur tre fëmijë në zjarrin që ka përfshirë një shtëpi në Veles, transmeton Gazeta Lajm. Sipas informatave të para bëhet fjalë për dy fëmijë në moshë 5 vjeçare dhe një foshnje njëvjeçare.

Loading...