Në një rast tragjik që ka ndodhur dje, ka humbur jetën në vendin e punës Qemran Abdiji nga fshati Hotël, Komuna e Likovës.
“Të dashur vendas ju njoftojmë se sot na erdhi një lajm i mërzitur ku në aksident pune humbi jetën vëllau jon Qemran Abdiji, Zoti ia dhasht xhennetin familjes sabrin dhe durimin, ashtu dhe shokëve bashkfshatarve vërtete një vdekje e rëndë për fshatin ton”, thuhet në njoftimin për këtë rast tragjik.