Një ngjarje tragjike ndodhi ditën e sotme në Jacksonville të Floridas në SHBA, ku si pasojë e të shtënave me armë në një turne të video-lojërave vdiqën k persona dhe 11 të tjerë mbetën të plagosur.

Pjesë e këtij turneu ishte dhe 1 shqiptar i cili mbeti i plagosur në dorë.

Shqiptari Drini Gjoka, tha menjëherë pas ngjarjes se ishte me shumë fat që shpëtoi vetëm me 1 plumb në dorë.

Loading...