Nafie Selmani

Tregtarët e Bit Pazarit janë njerëz të vyeshëm, punëtor dhe të zellshëm. Ata punojnë ndershëm dhe me djersë të pastër e pa hakun e askujt mbajnë familjet e tyre. Dhe, po sigurisht nuk janë si ti dhe lloji yt – hiena të pangopura. Ata, edhe më tej vazhdojnë të punojnë në kushte të tmerrshme, për fajin tënd dhe bashkëpunëtorëve tu. E ju vazhdoni t’i gënjeni më shumë se dhjetë vite në çdo cikël zgjedhor se do ta rregulloni hapësirën e Bit Pazarit!
Shyqyr Zotit që tregtarët e Bit Pazarit nuk janë si ti!

Loading...