Tribunë për perspektivën e ekonomisë nëpërmjet anëtarësimit në NATO dhe BE, organizon sot Oda Ekonomike e Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në tribunë, kryeministri Zoran Zaev dhe kryetari i Odës Ekonomike Azeski do të iniciojnë jo vetëm pyetje për temën, por edhe për rezultatet nëse Maqedonia lëviz në drejtimin e mbushjes së qëllimeve të nënvizuara.

“Miratimi dhe zbatimi i standardeve evropiane, funksionimi në kuadër të tregut të vetëm të BE-së, fluksit të investimeve të huaja, vendosja e partneritetit afatgjatë me bizneset që janë pjesë e BE-së dhe NATO-s, janë disa nga çështjet që janë me rëndësi dhe interes nga të cilat varet zhvillimi i ardhshëm i ekonomisë së Maqedonisë, ndërsa për të cilat e nevojshme diskutim më i gjata me pjesëtarët e shoqërisë”, vlerësojnë nga Oda Ekonomike në njoftimin për tribunën publike.