Disa viktima kanë mbetur sot në qytetin gjerman Minster, kur një shofer i panjohur u fut në rrugën e kembesoreve duke i goditur me veturë kombe. Sipas informatave të para ka 3 të vdekur dhe rreth 30 të lënduar. Në mesin e tyre është edhe shoferi i veturës, i cili pasi ka kryer sulmin, ka bë vetëvrasje me armë zjarri.

Loading...