Rajon-Botë

Trump aventura seksuale në Rusi? CIA: Jo një por disa

trump-6-620x330

“CIA” ka deklaruar se Rusia mund të ketë në posedim më shumë se një video mbi aventurat e fundit  seksuale te Donald Trump në Rusi.

Trump dhe Moska kanë mohuar raportet tronditëse ende të pavërtetuara në një dosje që besohet se u hartua nga një ish spiun britanik.

Sipas kësaj dosje, rusët posedojne materiale seksuale ku përfshihet presidenti i zgjedhur amerikan, Donald Trump.

Një reporter i BBC-së ka thënë se e ka pranuar një mesazh nga |”CIA” që thotë se  agjencia ka më shumë se një burim për këto pohime, të cilin e cilëson si të besueshëm.

“Supozohet se ekziston më shumë se një material, jo vetëm video por edhe audio, më shumë se një dhe jo vetëm në Moskë por edhe në St Petersburg,” ka thënë Paul Wood në një transmetim drejtpërdrejt nga Uashingtoni.

To Top