Dr. Ben Carson do të emërohet si sekretar i ardhshëm i Departamentit të Strehimit dhe Zhvillimit Urban, ka njoftuar ekipi i Donald Trump të hënën, transmeton Klan Kosova.

“Unë jam i kënaqur që dominoj Dr. Ben Carson si sekretarin tonë të ardhshem të Departamenntit amerikan të Strehimit dhe Zhvillimit Urban”, tha presidenti i zgjedhur Donald Trump në një deklaratë.

“Ben ndan optimizmin tim për të ardhmen e vendit tonë. Ai është një konkurrent i ashpër dhe kurrë nuk heq dorë”, ka thënë ndër të tjera Trump.

Loading...