Kronikë

Turistet e huaja bëjnë gjestin e veçantë në Durrës, shqiptarët filmojnë tinzisht me celularët

turistet angleze

Nuk është e zakonshme që të shikojmë shqiptarët të bëjnë punë vullnetare apo të pastrojnë ambientin e plazhit apo edhe rreth pallateve ku jetojnë vet. Zakonisht jemi ne ata që ndotim plazhet dhe vendet e tjera, e më pas ankohemi pse nuk është pastruar. Ndërkohë, veprimi i disa vajzave turiste në Shqipëri, u ka bërë përshtypje disa pushuesve. Vajzat janë filmuar me doreza plastike në duar e pa pikën e turpit apo kompleksit, kanë nisur të pastrojnë mbeturinat në zonën e “Vollgës” në Durrës. Asnjë shqiptar nuk u është afruar t’i ndihmojë, por që të gjithë kanë zgurdulluar sytë nga veprimi i tyre, kanë nxjerrë telefonat dhe kanë nisur t’i filmojnë. KLIKONI poshte per ta parë videon:

To Top