Një vajzë 19-vjeçare nga Kalifornia me emrin Rosa Domingues u bë milionere për një javë, pasi fioi dy herë llotarinë, me mbi 600 mijë dollarë.

Rosa, vajza me fat, njerë biletë e bleu në Arizona ndërsa tjetrën në Kaliforni dhe të dyja rastisën në anën e saj. Herën e parë ajo fitoi 555 mijë dollarë dhe herën e dytë 100 mijë.

“U emocionova shumë, saqë as lotët nuk po i mbaja dot”, është shprehur ajo pas fitores.

Biletat e Rosa Dominguez kushtuan vetëm 5 dollarë.

Ajo me këto para e ka ndërmend të blejë një veturë./gazetametro.net

Loading...