Blerim Xhemaili dhe Erjona Sulejmani i dhanë fund martesës së tyre disa-vjeçare me shkakun se modelia e njohur kishte përdorur vend e pa vend mbiemrin e futbollistit.Erjona-Sulejmani-Blerim-Dzwmaili-2-650x358

Disa javë pas ndarjes, Erjona vazhdon ende të kujtojë “plagën” e saj duke folur për marëdhëniet e femrave në përgjithësi me futbollistët.

Në një intervistë për emisionin “La Capitane” në Itali, ajo tregon:

Sa më të pasur të jenë meshkujt, aq më shumë tradhtojnë. Përse? Sepse jetojmë në një shoqëri në të cilën janë paratë dhe femrat e bukura, që u shtrihen në këmbët e futbollistëve, më e vështirë është që ata të rezistojnë.
Ka edhe futbollistë seriozë që zgjedhin t’i përkushtohen familjes. Faji është i grave. Ato lidhen dhe martohen me futbollistët e famshëm, vetëm që të bëhen të famshme. Shumë prej tyre jetojnë në Milano, që tani padyshim është qyteti i eskortave.Xhemajli

Loading...