Rajon-Botë

U kap me 54 kg heroinë, shqiptari lirohet për 1 milion euro

Një shtetas shqiptar është lënë i lirë, nga Gjykata e Galicias në Spanjë.

Ai ishte kapur me 54 kg heroinë në vitin 2016, pas garancisë 1 milion euro që vuri në dispozicion ky i fundit.

Sipas gazetës, La Opinion Coruna vlera e heroinës në tregun vendas arrinte vlervn 2,4 milion euro, ndërsa kryetari i grupit Kastor Manuel G. G dhe një shqiptar tjetër vazhdojnë të jenë në burg, në pritje të vendimit përfundimtar. /albeu.com/

To Top