“Ushtria Çlirimitare Kombëtare” përmes rrjeteve sociale ka dalë me 6 kerkesa lidhur me referendumin për emrin në Maqedoni, transmeton Gazeta Lajm.
Në komunikatën e nënshkruar nga “Kolonel Atdhe Gashi”, mes tjerash kërkohet barabaresi e plotë mes shqiptarëve dhe maqedonasve. Të gjitha kërkesat mund ti lexoni në komunikatën më poshtë:

Loading...