Rajon-Botë

“UÇK e pushton Novi Pazarin” (Foto)

Qytetarët e Novi Pazarit të Serbisë u befasuan sot kur e panë që qendra e qytetit u pushtua nga flamuj kombëtarë shqiptarë, njerëz të veshur me uniforma ushtarake shqipatre dhe flamuj të Uçk-së tek objekti i hotelit Vrbak dhe objekte të tjera, shkruan sandzacke, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë, këtu bëhet fjalë për skenarin e filmit “Rat race”, i cili xhirohet nga shtëpia filmike beogradase dhe  për çka është përzgjedhur Novi Pazari  ta luajë rolin e Prishtinës së viteve 90’ta.

uck5

uck4

uck3

uck2

uck1

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top