Edwin Aldrin standing on the moon, posing for a photo, Neil Armstrong and the LEM are mirrored in his visor, 20 July 1969. Photo: (c)1969 NASA Neil Armstrong, CCbysa, Wallpaper: 2012 T. Demand, CCbysa This wallpaper is licensed under the Creative Commons AttributionShareAlike license http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

MoonSi shumica e njerëzve që kanë për të ndërmarrë një udhëtim të gjatë për punë, Buzz Aldrin u kërkua që të paraqesë shpenzimet e tij kur ai u kthye në zyrë pas fluturimit në Hënë.

Udhëtimi i tij i vitit1926 ishte jo i zakonshëm, ai udhëtoi nga Houston në Cape Kennedy përpara se të fluturonte në hapësirë duke u bërë njeriu i dytë pas kolegut të tij, Neil Armstrong që vuri këmbën në Hënë, transmeton Klan Kosova.

Më pas u kthye në shtëpi përmes Oqeanit Paqësor dhe Haëaii.Ish astronauti 85 -vjeçar ditëve të fundit ka shpërndarë një kopje të faturës me shpenzime prej 33,31 dollarë të cilën ai e paraqiti pas kthimit në Tokë si kupon i udhëtimit zyrtar.

Bashkë me faturën, Aldrin solli edhe një pjesë të shkëmbit hënor dhe pluhur hënor.
fatura (1)

fatura

Loading...