Uji i lumit Drin në Strugë ka marrë ngjyrë të verdhë, ndërsa ky fenomen është fotografuar nga qytetarë, kalimtarë tërastit të cilët kanë paraqitur këtë rast në portalin Drini.mk

Nuk theksohen arsyet apo shkaku i kësaj situate, por të rinjtë që gjenden aty pranë theksojnë se uji mban erë të keqe dhe duket i ndotur.

Loading...