Enis Bardhi ishte më i merituari për fitoren e Levantes në Bilbao me golat e të cilit skuadra e tij siguroi ekzistencën në La Liga. Nga paraqitjet e tij është e kënaqur edhe ishskuadra e tij Ujpest nga Hungaria.
Levante i pati ndarë 1,5 milion euro për futbollistin shqiptarë, kurse në marrëvshje është bërë edhe klauzolë për bonuse shtesë nëse Levante mbetet në ligën spanjolle. Kështu që klubi spanoll do të paguaj 250.000 euro shtesë në llagarinë e Ujpest për shkak se Levante siguroi mbetjen në ligë, ndërsa po aq të holla do ti ndahen Ujpestit nëse Levante sërish siguron ekzistencën.

Bardhi në sezonin e tij debutues shëoi 6 gola dhe një asist.

 

Loading...