epa02729348 Leader of Vetvendosje (Self-determination) opposition party, Albin Kurti (R), stands in front of the Kosovo Police officers during a protest in Pristina, Kosovo, 12 May 2011. Hundreds of protesters clashes with Kosovo Police to protest the visit of Serbian negotiator Borko Stefanovic. Stefanovic arrived in Pristina to discuss EU-mediated talks on improving relations between Serbia and Kosovo. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Gjykata Themelore e Prishtinës ka lëshuar fletë arrest ndaj katër deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Fletë arresti është lëshuar për Albin Kurtin, Albulena Haxhiun, Donika Kadaj, Bujupi dhe Faton Topalli.

Loading...