Disa artikuj ushqimorë ndikojnë në ten, flokë, thonj, por ekzistojnë edhe të tillë të cilët ndikojnë pozitivisht në vagjinë.

Në mënyrë që vagjina t’ju jetë e ngushtë, kujdesuni që të hani shqim të pasur me fotoestrogjene, sepse ato përmirësojnë elasticitetin e mureve vagjinale dhe ndikojnë në ngushtimin e vagjinës, transmeton Telegrafi.

Disa nga artikujt që përmbajnë fitoestrogjene në sasi të mëdha janë: shega, karota, soja, susami dhe bima e quajtur makth, të cilën mund ta pini edhe si çaj.

Gjithashtu, mund të hani edhe maraq, pemë arrore, brokoli dhe kungull.

Natyrisht, kini parasysh që në to ka vetëm nga disa mikrogramë fitoestrogjenë, prandaj do të detyroheni që të hani më shumë në mënyrë që të keni sukses.

Rruga më e mirë deri te vagjina e ngushtë është seksi. Ngërçet gjatë orgazmës forcojnë muskujt e vagjinës suaj dhe e bëjnë më elastike dhe më të fortë.

Loading...