Në fillim të tetorit, SHBA papritmas të ndryshojnë qëndrimin e tyre dhe Ambasada e SHBA në Prishtinë, qeverisë së Kosovës i dhanë “dritën jeshile” për krijimin e ushtrisë dhe Ministrisë së Mbrojtjes. Në tre vitet e ardhshme, autoritetet Republika e Kosovë”, do të blejnë armë me vlerë 300 milionë euro për ushtrinë e tyre, shkruajn mediat serbe. SPONSORED CONTENT Already Tired Of Dating? Meet A Gorgeous Russian Now anastasiabeauties.com Sexy Asian Vixens Are Tired Of Being Lonely asiadate.net Sweet Slavic Girls Are Looking For Their Asian Princes Here anastasiabeauties.com Are You A Huge Fan Of Asian Girls? asiadate.net Sipas mediave serbe shqiptarët do të blejnë 100 tanke, 300 automjete transportues, dhe sisteme anti-tank. Planet për blerjen e armëve u njoftuan menjëherë pas miratimit të ligjit për themelimin e Ushtrisë së Kosovës, e cila do të përbëhet nga 5000 trupa dhe do të jetë “shumëkombëshe”.
Nëse rezultojnë të sakta shkrimet e mediave serbe, atëherë ushtria e Kosovës do blejë më shumë armë dhe do të jetë më e fuqishme se ushtria e Maqedonisë.

Loading...