Rajon-Botë

Vajza 17-vjeçare vdes në një aksident të tmerrshëm, zyrtarët kërkojnë rrënojat dhe bëjnë zbulime të tmerrshme

Më 22 shkurt, nxënësja 17-vjeçare e shkollës së mesme Camryn Callaway u vra në një përplasje të dhunshme të makinave.

Incidenti ishte një tragjedi për të gjithë komunitetin – familja e saj u la zemërthyer.

Camryn ishte jashtë duke i dhënë makinës në autostradë, pak më herët se ora 22:00, kur ajo goditi drejt një rimorkio të një traktori, transmeton lajmi.net.

Përplasja e kthej makinën e Camryn-it si një asgjë. Camryn vdiq menjëherë.

Pas një hetimi nga policia, u konstatua se Cameryn ishte e hutuar duke u përpjekur të shkruante në telefon gjatë vozitjes; kjo ishte ajo që e çoi drejt ngasjes drejtpërdrejt në automjetin para.

Nëna e Camryn, Michelle Lunsford, ka thënë se vajza e saj kurrë nuk e ka përdorur telefonin e saj kur ajo ishte pas timonit. Megjithatë, ajo ka zgjedhur të mos kundërshtojë gjetjet e hetimit.

Ajo tani dëshiron që të tjerët të shohin makinës e vajzës së saj, me shpresën se më shumë njerëz do të kuptojnë se sa e rrezikshme është të përdorësh telefonin gjatë vozitjes, përcjell lajmi.net.

To Top