Shqiptarët nuk janë pak dhe ne jemi kudo të të tregojm ty që do e kryejm obligim tanë që ti bashkojm tokat tona. Kombi ynë nuk është krijuar nga ju tradhëtarët por nga dëshmorët dhe luftëtarët. Ju s’jeni asgjë pos udbash. Gjyshi yt turkofil ishte ai që e arrestoi Hasan Prishtinen. Babai im gjendet në kazamatet e juaja por duhet të dini që nuk jemi pak, Shqiptaria është e madhe. Nuk do e lejojm të pushoni rehat me mbrojtje të Putinit dhe Rusisë. Ne jemi Iliri, Evropë me Amerikë dhe jo sllav siç jeni ju. Dhe priteni ta rikthejm Shqipërin deri në Azi. Mundohu ta kujtosh vitin 2001 dhe të dish se kush të solli në atë karrige. Shiko më larg se hunda jote se të gjithë tashmë të njohim dhe emri yt është definicioni i një mashtruesi. Asnjëherë s’do dalemi së luftuari për ti mbrojtur të drejtat tona. Rrnofshin SHBA, Amerika dhe ne Shqiptarët. Më vjen keq që nuk di sllavisht për të treguar gjithë këto por besoj që Ermira ti përkthen nga gjuha e bukur Shqipe të cilen ti nuk e kupton apo anglishtja.

Loading...