Djersitja

Një drejtuese në një kompani të marrëdhënieve me publikun në Britani u detyrua që të marrë gjashtë muaj leje pasi kishte një problem me djersën.

Esme De Silva kishte vuajtur nga djersitja e tepruar – ose hyperhidrosis siç është e njohur në mjeksi qysh në kohën kur ajo ishte një adoleshente.

25-vjeçarja vizitoi shumë mjekë, të cilët i rekomanduan që nga ndryshimi i dietës e deri tek vendosja e mbrojtëseve poshtë sqetullave, por asgjë nuk funksionoi.

Ajo kaloi një moment të vështirë mendor dhe vetëm kur një mik i rekomandoi të përdorte Odabanin, një antiperspirant që aplikohet gjatë natës, djersa nisi të reduktohej.

Dhe tani 25-vjeçarja më në fund ka marrë rrugën e rindërtimit të besimit të saj, transmeton Klan Kosova.

Dj1

Dj2

Dj3

Dj4

Dj5

Loading...