Lotina Haziri është njëra nga vajzat e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

E ato sikurse edhe shumë fëmijë të politikanëve bëjnë jetë luksoze. Vet Lotina ka publikuar disa pamje në llogarinë e saj në “Instagram”, ku shihet se ka dal për pazar.

Në këto imazhe, shohim dyqanet e shtrenjta ku ajo po kryen blerje dhe po ashtu këpucët e tilla të shtrenjta.

“Ne i zgjodhëm të kuqet” ka thënë Lotina duke ju referuar fotografisë ku shohim të njëjtat këpucë vetëm me ngjyra të ndryshme.

Loading...