Uncategorized

Vala e serialeve turke që pushoi botën, ja sa shkojnë fitimet në një vit (VIDEO)

auto_fitimetewr_11515851203

Vala e serialeve turke nisi si një ortek i cili përfshiu shumë vende dhe solli fitime marramendëse brenda një kohë shumë të shkurtër. Serialet Transmetohen në 140 vende, dhe kanë arritur një sukses të ri duke u eksportuar aq sa të fitojnë 350 milionë dollarë në vit. Sipas Ministrisë së Turizmit dhe Kulturës, sektori i serialeve televizive turke ka pasur ngritje domethënëse në 10 vitet e fundit, duke dalë në vend të dytë pas SHBA-së. Filmat e realizuar nga Turqia janë shfaqur sipas Daily Sabah në SHBA, Rusi, Ballkan, Lindje e Mesme, Azi, Amerikë Latine dhe ndiqen nga miliona njerëz. Në 2016, vlera e tyre ka qenë 300 milionë dollarë.KLIKO poshte per ta ndjekur VIDEON:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top