Aktuale

Valdet Zekaj kishte hyrë në flakë për të shpëtuar dy pleq

val-zekaj-b-euml-n-shqiponj-euml-n-para-gjykat-euml-sit-maqedonas-foto_hd

Gjatë rrëfimit për ngjarjen e 8-9 majit në Lagjen e trimave të Kumanovës, Sami Ukshini- Sokoli ka rrëfyer edhe për një ngjarje mjaftë humane që u ngjan eprorëve, shkruan gazeta Lajm.

“Më 9 maj  Valdet Zekaj, në ndërkohë, më ka thënë se një shtëpie po i dilte flaka. Ai kishte parë dy të moshuar dhe më pyeti nëse do të mund të shkonte që t’i shpëtonte. Unë i kam dhënë leje dhe Zekaj i ka shpëtuar që të dy”, tha Sokoli.

Sokoli në detaje sot ka folur edhe rreth organizimit të grupit që po gjykohet, qëllimi i të cilëve nuk ka qenë terrorist ashtu sikur po u vihet në barrë./Lajmpress

To Top