Valon Bela flet për kalimet nga sektori civil në politikë (VIDEO)

Valon Bela, politolog, në “Agora” të Lajm TV ka folur për anët pozitive dhe negative të kalimeve nga sektori civil në atë qeveritar.
Në videon e mëposhtme mund ta ndiqni sqarimin e Valon Belës.

Loading...