Maqedoni

“Vdekje për shqiptarët” – pankarta në duart e të rinjve maqedonas (Foto)

“Vdekje për shqiptarët” është pankarta që e mbajnë të rinj maqedonas, të cilët ditëve të fundit janë pjesë e protestave kundër gjuhës shqipe dhe kundër kërkesave të partive shqiptare, informon INA.

MPB duhet të ndërmarrë masa kundër këtij grupi që shprehin gjuhën e urrejtjes dhe frymën shoveniste. Parullat e tilla janë hasur edhe në disa qytete të tjera gjatë protestave të fundit, por edhe në stadiumet e futbollit.

smrt-228x300 maqedonasit-640x356 (1)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top