Ky është momenti i tmerrshëm kur një djalë ra nga shkëmbi në ditën e ditëlindjes së tij në përpjekje për të realizuar foton perfekte në majë të një shkëmbi.

Video tregon momentin kur Halil Dag u hodh nga shkëmbi në Kalanë historike Urfa në Turqinë jugore përpara se të humbiste ekuilibrin dhe të binte nga maja e tij.

Pavarësisht përpjekjes për të kapur në diçka që të ndalonte rënien e ij, babai i 8-të fëmijëve ra nga lartësia 150 metra.

Ai u dërgua në një spital të afërt në një gjendje kritike, por më vonë u deklarua i vdekur. Video tregoi Halil duke kërcyer mbi një gardh me tela me gjemba për të realizuar një fotografi në vendin historik.

Video e ka atë duke u përpjekur me dëshpërim për të qëndruar në këmbë ndërsa u pengua anash.

Halili, i cili po festonte ditëlindjen me miqtë e tij të tmerruar, ra nga maja e shkëmbit. Miqtë nxituan për të ndihmuar, por ishte tepër vonë.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1124433″ frameborder=”0″ allowfullscreen src=”http://e.abingmedia.com/v/16/1124433.html”></iframe> <script src=”http://e.abingmedia.com/am__loadplayer_v2.js”>{“videoid”: “1124433”, “sid”:”16″}</script>

Loading...