Të enjten rreth orës 6 e 30 minuta në mëngjes, në Sektorin e punëve të brendshme në Shkup, 34 vjeçarja me iniciale V.C. ka njoftuar se një natë më parë (25.07.2018) rreth orës 22 në rrugën “Maxhari” respektivisht në një lokal, fizikisht është sulmuar nga babai i saj L.C. (68), transmeton Gazeta Lajm. Me këtë rast ajo është sulmuar edhe nga vëllau I.C. (39). Policia ka bë procesverbal për kundërvajtje të konstatuar sipas nenit 11 dhe nenit 12 nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.

Loading...