Qenan Aliu

Vini re ; – Leka i Madh i përvetësuar nga maqedonasit në Aleksandar Veliki ,ishte ky figurë e historisë shqiptare, greke, maqedonase apo… ; – MITI i Rilindasve Gjergj Kastriot SKENDERBEU viteve të fundit nga “intelektualë” serbë po përvetësohet sikur të kishte qenë me origjinë serbe edhe pse në kohën e tij nuk kishte ekzistuar nocioni komb ; – Presidenti aktual i R. së Kosvës Hashim Thaçi kohëve të fundit i futur në dilema të mëdha nga qarqe të ndryshme shqiptare, por ai po lavdërohet nga establishmenti i politikanëve në Serbi si politikan i mirë duke e stolisur edhe me LIKE ; – Madje edhe Ali Ahmeti lider i Bdi-së në Maqedoni, po afirmohet nga klasa politike maqedonase si politikan i mirë dhe altruist i veçantë, edhe pse kishte promovuar forcën dhe vullnetin për rrënimin e një shteti siç ishte Jugosllavia, madje edhe të një katundi të ndërtuar në të egër, por edhe forcën e pushtetit për të ndaluar rrënimin e një shtëpie para ambasadës amerikane në Çair të Shkupit. Kuptohet për t’ja HEDHUR MË PAS; Dhe athua ka të ngjarë që kjo ti bënë të ndjehen të habitur shqiptarët para pasqyrës së historisë dhe asaj të politikës ! ()

Loading...