Emri i tij është Richard Arvin Overton,  është 109 vjeçar dhe mund të flasë, të ecë dhe të vozisë.

Ai e rimori lejen këtë vit. I bënë një kontroll të syve, gjithçka që duhej dhe ai i kaloi, transmeton lajmi.net

Ai thotë se ndihet mirë kur vozitë.

Është veterani më i vjetër i Luftës së Dytë Botërore. Ai shkoi në ushtri në vitin 1940. Tani mund të fle pa frikë me dyer të hapura. Ju tek ai mund të shihni një luftëtar me armë në dorë.

Njeriu mund t’ju vrasë por është Zoti ai i cili ju mban gjallë, thotë ai.

Ai i shpenzon 50 cent në ditë, ulet dhe pi 12 cigare, ndonjëherë edhe më shumë.

Ai thotë se cigarja e bën të ndihet më mirë.

Më poshtë, mund të kuptoni sekretet e këtij 109 vjeçari për një jetë të lumtur.

Loading...