Rajon-Botë
11/12/2015 17:06:38

Vetëvritet 22 vjeçarja, hidhet në kafazin e qenve

vetvritet

Një tragjedi ka tronditur qytetin e Port Huron në Shtetet e Bashkauara të Amerikës, pasi një nënë e re ka vrarë veten, duke e lënë trupin e saj të sulmohej nga dy qenë të kryqëzuar mes rracës pit bull dhe haski

22 Rebeça Hardy u hodh në kafazin e qenëve dhe vdiq nga plagët e marra në qafë dhe në fytyrë.

Por i fejuari i saj tha se ka dyshime për versionin e policisë. Të dy kishin një vajzë 18-muajshe.

Policia tha se ajo e dinte se aty ishin dy qen të rrezikshëm, por u hodh mbi rrethimin dhe ra brenda, pavarësisht lajmërimit.

To Top