Mëngjesin e sotëm një veturë policore ka përfunduar në hendek. Aksidenti ka ndodhur para Velesit, shkruan dosie.mk. nuk ka polic të lënduar, por në vendin e ngjarjes ka dalë ekip policor dhe trafiku është zhvilluar pa pengesa.

Loading...