Rajon-Botë

VIDEO/ Avioni fluturon me derën e hapur, tmerron pasagjerët

auto_99938872_planepic1518348452

Në Nigeri ka ndodhur një incident mjaft i çuditshëm në një nga avionët e kompanisë Dana Air.

Dera e avionit në mënyrë shumë të çuditshme ka rënë dhe kaq ka mjaftuar që pasagjerët të tmerroheshin.

Dera siç bëhet e ditur nga Corriera Della Serra është shkëputur nga brenda dhe rrezikonte dëmtimin e pasagjerit.

Avioni ka vazhduar rrugëtimin në atë mënyrë, ndërsa nuk është bërë i ditur ende shkaku se pse dera është hapur.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1126180″ frameborder=”0″ allowfullscreen src=”http://e.abingmedia.com/v/16/1126180.html”></iframe> <script src=”http://e.abingmedia.com/am__loadplayer_v2.js”>{“videoid”: “1126180”, “sid”:”16″}</script>

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top