Një video nga atentati i Nicës që po bën xhiron e mediave online tregon se në vendin e atentatit kanë qenë edhe shqiptarë.

Dëgjohet një vajzë që thërret një tjetër me emrin Alma dhe më pas bërtet: hajde hajde.

Nga vijimi i videos duket se vajzat shqiptare nuk janë lënduar dhe kanë shpëtuar për mrekulli. Ende nuk dihet identiteti dhe as nëse ka pasur shqiptarë të lënduar. Në vijim priten informacione. /opinion.al/

Loading...