Ky është momenti kur faqja e një shkëmbi në plazhin e famshëm “Shipwreck” të Greqisë shembet dhe frikëson pushuesit.

Videoja, e incizuar dhe publikuar në Facebook nga Leonidas Malioufas, tregon momentin e frikshëm kur shkëmbi bie në ujë.

Pushuesit, të tmerruar nga rënia, fillojnë të bërtasin dhe të ikin nga frika.

Loading...