Deri sa në sheshin Zahir Pajaziti të Prishtinës mbante fjalim Albin Kurti, dy motra nga Vitia Ardijana (klasa e katërt) dhe Dardana (klasa e pestë) përmes kamerës së “Lajm”-it kanë dashur të dërgojnë mesazhin e tyre për “28 Nëntorin”. “Liri shqiptarëve, vdekje tradhtarëve”, ka qenë mesazhi i tyre.

222

prsh

Loading...