Informacioni më i ri që arriti në redaksinë e Televizionit Koha – Tetovë, në lidhje me vrasjen e Hazbi Idrizit – Kryetarit të komunës së Bogovinës është se rrethë orës 10:30 pas një zënke verbale mbi trupin e Kryetarit të komunës së Bogovinës një person ish i punësuar në komunën ka shtën me armë zjarri dhe me 6 plumba ka vra kryetarin e komunës z. Hazbi Idrizin. /Tv Koha/

Loading...